Jorden går under

Ja, nu kanske en vulkan vid namn Katla slå ut. Det har ju pågått en hel del naturkatastrofer nu. Först tsunamin, sen jordbävningen i haiti och nu ett vukanutbrott mm. Och när vulkanutbrottet som slog ut i torsdags, när den lavan har åkt ner så har den smällt en massa glasiärer (?!), så det har bivit en massa översvämningar... Och om askmolnen kommer ner på jorden från himlen, så kan en massa folk dö. För giftet är så himlans giftigt. Är dethära början till jordens undergång eller?. Det står ju i bibeln att jorden kommer gå under 2012 av en massa naturkatastrofer... Och dom har ju gjort en film om det också. Dom har sakt att jorden kommer gå under år 2012 när mamma var liten, och då tänkte ju dom att det var jätte långt kvar. Men nu är det ju bara 2 år kvar, 2 år...?!
Vill inte skrämma någon, är hur rädd som helst själv... Men lev livet så länge du kan, imorgon kan det vara försent.

Katla


Tsunamin i thailand 2004!


( Bilder tagna från google )


Kommentarer
Postat av: Anonym

Shit Ida, du behöver inte bli så pranoid :P

2010-04-16 @ 16:17:05
Postat av: nicho

shit, man vet inte vad man ska tro :o så synd att livet slutar för så många när det finns så mycket å leva för och ett helt liv framför en..

2010-04-16 @ 16:56:21
URL: http://nichow.blogg.se/
Postat av: Anonym

Asså först så har det inte blivit en massa översvämmningar än, men det kan komma. Sen så står det inte i bibeln, det var Mayaindindianernas kalender som tog slut då, ingen sa att jorden skulle gå under. Det var bara deras kalender som tog slut, bara slut. Om det hade levt massa Mayaindiander idag så hade dom väll gjort en ny. Det är precis som vi, tänk om alla skulle säga att jorden skulle gå under bara för att våran års kalender tog slut..

Det skulle ju inte funka

2010-04-17 @ 00:07:43
Postat av: ida.

Det var visst blivit några översvämningar? Läs tidningarna, och lysna på radion. Och i bibeln står det visst

2010-04-17 @ 09:22:40
URL: http://idakkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0